Köszöntöm a Bölcs Asszonyt benned!

Köszöntöm a Bölcs Asszonyt benned…

kép: Autumn Skye Morrison

kép: Autumn Skye Morrison

Tisztelem tapasztalásaid, bejárt életutad megannyi értékes, fényesebb vagy nehezebb pillanatát. Tudom, voltál te is önfeledt, világra rácsodálkozó gyermeklány, első szerelmet pirulón megélő kamasz. Te vagy, ki megélt már lángolást, kihűlő kapcsolódást, s dédelgettél új reményeket. Te vagy, ki anyává lettél, gyermekeidet szeretetben felnevelted, s a maga idején útjukra engedted. Te vagy, ki elveszítetted s búcsúztattad már barátod, tán társadat, szülődet vagy gyermekedet… Nagymamaként – vagy unokád születését várva – őrzöd a család történeteit, a múltba szövődő, megtartó gyökereket. Munkádban, alkotásaidban érett tudás mutatkozik, letisztult bölcsesség mögötted s benned.

Tekints most magad is kincseidre… Tiszteled-e, értékeled-e mindazt, amit látsz? A meghozott döntéseket, a senki máséval össze nem hasonlítható utadat, mit bejártál?

Látod-e még magadban a mezőn szaladgáló, táncos léptű kisleányt? Érzed-e még a forróságot s a szerető tüzet szívedben? Van-e még benned anyai melegség és tápláni erő? Emlékeszel-e rájuk? Élsz-e velük?

Tudod-e, hogyan találd meg és töltsd be a téged megillető, méltó, saját helyedet a családodban, párkapcsolatodban, szűkebb s tágabb környezetedben? Ahol önmagad legjavát adhatod?

Tudsz-e biztos támaszként, de bölcsen háttérben maradva részt venni szeretteid életében? Ismered-e a módját, hogy így is meg tudd osztani velük kincseidet?

Élvezed-e múltad gyümölcseit, békességben, anyagi biztonságban, megengedve magadnak a pihenést, az elcsendesedést is időről időre?

Tiszteled-e önmagad avval, hogy túlzó külsőségek helyett valódi, kortalan lényeged engeded megmutatkozni a mindennapokban?

Ha úgy érzed, a fentiek bármelyikében inkább még bizonytalanság van benned, ha van mit tökéletesíteni megéléseiden, szeretettel ajánljuk a

2016. március 2-án, szerdán, este 19:00 órakor induló

NőiErőForrás AMM Senior

tanfolyamunkat, amelynek keretei között elsősorban a mozgás és az energetikai, illetve légzőgyakorlatok oldaláról közelítve kapcsolódhatsz a női teljesség bölcsességével – mind saját női mivoltoddal, mind az egyetemes női teljesség kincseivel, végtelen tágasságával.

A NEF Senior tanfolyamon ugyanazt a energetizáló, női erőforrásokat aktiváló formagyakorlatot tanítjuk meg, amit a többi NEF AMM tanfolyamon is, de még az átlagosnál is nagyobb hangsúlyt fektetünk

  • a kímélő mozgásra (a gyakorlatokat, vagy azok egy részét akár széken ülve is végezheted)
  • az ízületek védelmére
  • a tanulási folyamat fokozatos felépítésére
  • a tisztítási-töltési elemek elmélyítésére.

Neked szól ez a tanfolyam, ha:

  • szeretnél tenni saját női tested, szerveid egészségéért, épségéért
  • ha rugalmasabban és energikusabban szeretnéd megélni a mindennapokat
  • a menopauza időszakában vagy
  • ha egy korábbi beavatkozás kapcsán esetleg elveszítetted a méhed, de szeretnéd megtudni, hogyan tudod ennek a fontos női energetikai szervnek a működését helyettesíteni
  • tudod és hiszed, hogy az életkor nem egyenlő az évek számával
  • anyaként, nagymamaként felelősséget érzel lányod, unokád jóllétéért, így szívesen teszel a generációs női és energetikai minták tisztításáért
  • szeretéd mindentől függetlenül valódi, vonzó, izgalmas, sokszínű Nőnek érezni magad
  • vágysz arra, hogy élettapasztalataidat, -bölcsességedet a lehető legtermészetesebben, meleg szívvel, szeretettel tudd átadni másoknak

További új lehetőség a NEF AMM tanfolyamok keretei között, a 4+12 hetes képzési rendszer, amelyben már az első 4 hétben megtanítjuk a NEF alap-gyakorlatot, amely önmagában is egy egészet alkot és segítségével kapcsolódhatsz a legfontosabb külső erőforrásokkal, feltöltve és erősítve energiarendszered és tested.

Ennek előnye, hogy miközben felkészíted a tested és önmagad a további fejlődésre és összerendeződsz, már megismered a helyes testtartást és a legfontosabb légzőgyakorlatokat, amelyek a NEF lényeges elemei – ugyanakkor a 4 alkalom alatt szabad tered van eldönteni, hogy szeretnéd-e folytatni a tanfolyamot a következő 12 hétben is.

Az első órával tehát március 2-án 19:00 órakor indulunk! Ez az óra nyitott, ha szeretnéd csak meghallgatni a képzési bevezetőt és élőben találkozni az oktatókkal, feltenni a kérdéseidet, akkor szeretettel várunk.
Bejelentkezés szükséges: gralhaz@gmail.com

Ha szívesen csatlakozol, vágysz egy megtartó, vidám, életteli női közösségre, saját, különleges női bölcsességed felszabadítására, akkor szeretettel várunk ismét a Grál Házban.

A NEF AMM lényegéről és az induló tanfolyamokról itt olvashatsz >>>

Helyszín: Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I. em. 1.

Bejelentkezés szükséges, ha jönnél, írj a gralhaz@gmail.com email címre!

Szeretettel várunk!

bea 4 141117Varga Beatrix
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

Vivi portré FullSizeRenderVarga Vivien
+36 30 480-3997
info@azeletmintolyan.hu