Honnan meríts erőt, energiát?

Honnan tudsz erőt, energiát meríteni?
Vannak külső és belső erőforrásaid. Mindkettő fontos, s mindkettővel való belső munka fontos az egészséghez, még inkább szükséges a gyógyuláshoz; elengedhetetlen minden teremtő-alkotó-előrevivő munkához.
Energia kell a mindennapok viteléhez, és főként ahhoz, hogy azon túl, még előrevivően tudjak teremteni, hogy az energiám ne csak arra menjen el, hogy túlélem a napot, hogy minden teendőt el tudjak végezni, hanem maradjon arra is, hogy élhessek és hogy további értékeket tudjak teremteni, és ezzel nem csak a családomnak adni, hanem a klienseknek, tanítványoknak, hogy legyen plusz energiám ahhoz, hogy cikket írjak, kutassak, könyvet írjak, tanítsak.
Szoktátok kérdezni, Nikol honnan van ennyi energiád? – Az univerzumból, a Földanyától, az elemekből és attól, hogy tudom hogy kell felvenni az energiákat és főként hogyan lehetséges a belső energiarendszerben gyűjteni, keringetni, gerjeszteni s így a belső alkímiai folyamatokon át teremtésre fordítani.
Tudás és a tudás alkalmazása..napi szinten életgyakorlatban. Napi szintű energiagyakorlatok végzésével mindez természetessé válik. S igen, ha nem akarod, hogy elfogyjon az energiád és nem akarsz másoktól drámákon, játszmákon át szerezni “kényszerülni”, illetve mások által lecsapoltnak lenni, akkor tenni kell – saját Forrásodra kell ráállni, az univerzum végtelen energiájára.
Nekünk nőknek különösen fontos, mert mi vagyunk a Forrás a Férfi számára. A nő így válik a Forrás Asszonyává, mert az általa összegyűjtött energiát, szeretetével elegyítve a környezetének táplálására fordítja – mert így működik a női energiarendszer.
Illetve működne, ha nem lenne tele szennyeződésekkel a méhe, fájdalmakkal a szíve. Ha önmagát meggyógyítva újra tud adni..szeretettel, árasztva a forrás energiáját, szeretettel táplálva a Férfit, a Gyermeket, növényt és állatot, teret. A Nő Áldás… ha újra a Forrás Asszonyává tud tud válni. 
Ha szeretnéd megismerni azt az egy gyakorlatsort, ami segít napi szinten megtisztítani magad a környezet energetikai szennyeződéseitől, a stresszektől, feltöltődni és összerendeződni, akkor érdemes a NEF komplett gyakorlatsorát megtanulnod és végezned. Segít rendbe rakni az energiarendszered, oldja a blokádokat, kiegyenlíti az energiapályákon keringő energiát. E mellett fitten, jó kondícióban tart, formálja az alakodat, s visszaszerzed, majd megtartod rugalmasságodat, könnyedségedet nem csak a fizikai testedet illetően, hanem mentálisan és lelkileg is. Visszatér beléd az élet, ahogy mondják a NEFes tanítványok, újra van életkedved és újra felismered a céljaidat. Mi több újra van energiád és kitartásod, hogy végig is menj célod megvalósításának útján.
De a NEF még ennél is többet ad… mert a gyakorlatsor a nőiség teljes útját végigjárja, aktiválva minden nő archetípust, női minőséget és női teremtő erő formát. Tanulsz a nőiség beavató útjáról, megérted annak egyes életszakaszához kötődő kihívásait, rálátsz az egyéni megoldásokra, a hogyan tovább kérdéseire.
 
Próbáld ki, éld át, s főként élj vele, élj áldásos hatásaival! Mi úgy mondjuk minden pozitív mellékhatásával.
 
Akkor mi is a NEF tulajdonképpen?
Női Erőforrás aktiváló mozgás és meditációs rendszer, röviden Női Energia Fitnesz.
A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is.

Videóban ízelítőül hangulatában átadva:

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről és annak megéléséről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam egyes alkalmain a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani.

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” és “ÉletKehely”, “Gyümölcsös kert” és “Gyógyító Forrás” azon energiagyakorlatok neve, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le.

A tanfolyam során a három fő női energiaközpontot járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom be. A gyakorlatok egymásra épülnek, a tanfolyam egyes heti alkalmain sajátíthatók el és a közös gyakorlás során pontosíthatók, gyakorolhatók. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.

Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges.

Milyen esetekben ajánlott különösen az energetikai gyakorlatok megismerése, életünkben való beépítése?

 • gyakori fáradtság érzet, kiégettség, kedvetlenség
 • ingerültség, szorongások, türelmetlenség és túlhajszoltság
 • nemi szervek funkcionális és egyéb zavarai, a női nemi jellegeket érintő rákos megbetegedések (ciszták, miómák, hormonális kiegyensúlyozatlanság)
 • műtétek (mell, méh elsősorban)
 • a nőiség megélésének hiánya, blokkjai
 • párkapcsolati gondok (a szexualitás problémái)
 • alacsony női önértékelés
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása
 • gyermekáldás és várandósság
 • gyermekszülésre való felkészülés
 • szülés utáni regeneráció és nemi élet visszaállítása
 • anyagi gondok ( a nőiség blokkok egyik legjellemzőbbike, mégsem tudnak róla sokan!)

 Ha szívesen olvasnál a korábbi résztvevők véleményét, visszajelzéseit olvass tovább itt>>>

Ha szívesen nézegetnél és kapnál ízelítőt NEFes tanfolyamok hangulatából a FaceBookon megnézheted a válogatást itt>>>

Hogyan sajátíthatod el a NEFet?

 1. Normál ütemben: évközi 4+12 hetes tanfolyam során heti 1 alkalommal
 2. INTENZÍV Tanfolyamok formájában

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!)  együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése.  Reggel Női Energia Fitnesz Vitál©® gyakorlatokkal indulunk, este pedig NEF Relax©® gyakorlatsorokkal zárjuk a napokat. 

Legközelebbi Mester Oktatóval végezhető NEF intenzív tanfolyam:

2017. június 1-4. csütörtök-vasárnap:

Bentlakásos vagy bejárós változatban igény szerint. Helyszíne: Telki, kertfalu a Zsámbéki medencében. Pozsgai Nikoletta otthona, és BoldogAsszony szentély. Bővebben erről az intenzívről jelentkezési lehetőséggel>>>