4 Nap önmagadért

A Női Erőforrás Aktiváló kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!) együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése. A 4 nap alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját.

2018. július 19-22 között

Bükk lábánál, a természet lágy völgyében.

A gyakorlatok közben mind állandóság, mind folytonos változás, ritmus és szünet jellemző, de nincs izzasztó sorozatismételgetés, nincs teljesítménykényszer. Saját nőiségedre való hangolódás, a női ciklus szerinti gyakorlás, a lunáris, holdas, tápláló energiák felébresztése a női testben a célunk 4 napon át.

A női ciklus végtelen és állandó, mint az idő maga. A Nő az idő, az évszakok, az élet ritmusának őrzője. Teste az Óra, mely az egész világot mozgásba hozza. A Nőben rejlenek a születés, az élet, a szerelem, a halál misztikus titkai. A Nő az, aki magában hordozza és kézzelfoghatóvá teszi az Idő fogalmát. A Nő az, aki együtt él az Idővel, ciklikusan hullámzó kis és nagy köreivel, ahogy havi, év-körös és életkörös ciklusai haladnak. Anélkül, hogy ismernénk ciklusaink és ritmusaink csak ránk jellemző hullámait és köreit, keveset tudunk női működésünkről.

A 4 nap során másfél órás blokkokban dolgozunk együtt, melyet zömmel mozgásban is töltünk. Természetesen váltogatva az aktív mozgást, a pihenősebb légző gyakorlatokkal és relaxációs blokkokkal. Összességében tehát azoknak megy majd jobban az intenzív tanfolyam, akik állóképessége jobban bírja az intenzív gyakorlás folyamatát. Szabadban leszünk, friss levegőn, az elemeket behívva, azokkal együtt mozdulva.

Neked is ajánlom az intenzív tanfolyamot, ha

  • 4 napra könnyebben ki tudsz lépni a mindennapi ritmusból
  • szereted az intenzív megéléseket
  • korábban már jártál NEF tanfolyamon, de újra szeretnéd élni, pontosítani a tanultakat
  • be akarod fejezni a korábban elkezdett tanfolyamod
  • érezni akarod a testedet, testtudatoságod növelnéd
  • más városból érkezel
  • elkötelezett vagy önmagad felé
  • jó a fizikai állóképességed, kész vagy végigtáncolni a napot

Visszajelzés 2017 nyaráról:

“A NEF intenzív tanfolyam számomra a 2017-os évem eddigi csúcspontja. Sőt az eddig elvégzett spirituálisabb jellegű tanfolyamok közül is a legtöbbet adó. Újra érzem, hogy NŐ vagyok és ezt szeretném az egész világnak megmutatni. Nekem a tisztulást jelenti, amivel bárhol legyek a világban, mindig visszatalálok ÖnMagamhoz. Az egész gyakorlatsor, az elméletével együtt tényleg az életet jelenti, és részekre bontva is csodálatos érzést,támaszt,lelkibékét, irányt ad. Hálás vagyok, hogy részese vagyok ennek a körnek és kìvánom, hogy minnél jobban bővüljön és minél többen legyünk, akik ezeket a női minőségeket egyensúlyban tartjuk és egy szerethetőbb megértőbb fényesebb világot adjunk, éljünk.”

Befektetés önmagadba: 

A 4 nap 52.000 Ft, mely nem csak az átadott energetikai és mozgásformák gyakorlatait tartalmazza, hanem Pozsgai Nikoletta, a NEF Mester oktatójának hanganyagait, előadásait, melyet emailben személyesen tőle kaphatsz meg.

Jelentkezéshez és további információért írj a info@azeletmintolyan.hu címre, vagy töltsd ki az alábbi adatlapot:

[contact-form][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]