Több mint Női Torna: A Női Teljesség Útja

A Női Energia Fitnesz (NEF) más mint minden más női mozgásforma. Különleges elsősorban abban, hogy minden mozdulatnak nőiségtanítás értelme van. Tanít és kísér a  női életutadon. Nemcsak a tanfolyam során, hanem mindvégig.  Mitől is olyan különleges a NEF? Mozdul a testünk, s minden mozdulattal aktiválunk egy-egy női energiapályát, energiát vezetünk egy női szervünkbe vagy éppen koncentrálunk energiát a céljaink megvalósításához. Tudatosan mozdulunk, lélegzünk és táplálkozunk külső női erőforrásainkból. Majd irányítjuk az energiák áramlását, aktiváljuk belső női erőforrásainkat. Kiegyenlítjük az energiapályákon keringő energiát, felszabadítjuk a blokkokat, töltjük az energiahiányos területeket. Mindezt úgy, hogy közben az egymásra épülő gyakorlatrészek könnyedén követik egymást, lágyan egymásba folyva. Megjegyzésük könnyűvé válik, ahogy a tanfolyam a résztvevők megértik a nőiségük életszakaszait. Minden mozdulatnak célja és értelme van: nőiségünkben való kiteljesedéssel női teremtő erőnk növelése.

Már a kezdő tanfolyamon…

Ahogy NEFet tanulsz, már a kezdő tanfolyamon megismered külső és belső női erőforrásaidat, megtanulod a gyakorlatsort, az ún. Formát. A tanfolyam felére már nem csak a formát tudod, hanem a belső tartalmait is megismerve egyre pontosabban, egyre könnyedebben végzed az egymás után következő gyakorlatelemeket. A tanfolyam kétharmadánál bekövetkező minőségi ugrásnál a mozdulatok folyékonyakká válnak, megtelik energiával a test és öröm járja át a sejtjeidet. Élvezed minden mozdulatod és rájössz csodás dolog nőnek lenned. Közben formálódik tested, egyre vitálisabb, energikusabb és egészségesebb vagy. A tanfolyam végére pedig nem csak egy női mozgás-sort tanultál meg, hanem a női teljesség útját tanultad meg járni – elejétől a végéig.

Amit már megéltél ott gyógyulást adva magadnak, ami még előtted áll ott utat építesz magadnak. Gyógyul a benned élő gyermek-lány és az első menstruációját megélő kamaszlány. Gyógyulnak a leányként kapott sebeid, oldódnak a szívedet és nőiségedet ért sérülések. Megerősödsz és felvérteződsz, megtanulod a határaidat eneregtikailag is megvédeni. Már nem hatnak rád az energiavámpírok, az energiaszerző játszmák. Javul önérvényesítő erőd és természetessé válik  önfelvállalásod. Tisztul és gyógyul benned női ágon szerzett és kapott negatív mintáid sora, oldódnak a női energetikai blokkok és gyógyulnak az anyasebek. Tisztul belőled a férfiakkal megélt negatív megélések sora, különösen a szexuális kapcsolatokban átvett negatív sorsminták, megélt rossz élmények. A méh és petefészektisztító gyakorlatok segítenek mindebben.

Letisztul és megerősödik benned, hogy ki is vagy nőként valójában. Visszakapod női önbecsülésed és önbizalmad, ahogy megérted milyen csodálatos, egyedi virága vagy e világnak. A szerető női minőség gyakorlataival ébred női vonzerőd, egyre szebbnek látod és érzed magad. Ahogy ezt mások is elkezdik visszajelezni számodra megtanulsz bátortalan, félszeg mivoltod helyett igazán nő lenni. Kinyílsz az élet örömei felé és mered boldogan megélni nőiséged.

Az Égi férfi és Égi nő gyakorlatokkal meghívod isteni férfi párodat az életedbe vagy minőségében emeled a már meglévő pároddal való kapcsolatodat. Magad válsz az Isteni nővé az ő számára…és ezt ő maga fogja visszajelezni számodra. Kiegyenlíted a benned élő férfi és női energiákat, yangot és yint, aktívat és passzívat. Megtanulod a kettőt magadban belső alkímiai nászban egyesíteni. Az energetikai orgazmusélmény finom, puha fényvízben fürdőztet és tölt fel. Szétárad az eufória az egész testedben. ÉS még csak a gyakorlat felénél járunk. Hamarosan a gyakorlatsor második felében újjá szülöd magad és újjá teremted női léted. Megtanulod az önszeretet, önelfogadás és  öntáplálás örömét természetesen adni magadnak. Így  megtanulsz szeretet adni és áramoltatni nőiséged tápláló forrásává válik szeretteidnek, s nem táplálja többé azokat, akik azt engedélyed-akaratod-beleegyezésed nélkül elvették tőled. Te magad válsz női energiáid irányítójává. Ekképpen megtanulod azt is, hogy miként tudod saját női energiáidat saját céljaid megvalósulásába fókuszálni. Tudatos, teremtő életet kezdesz élni valódi Jelen-Létben.

...és még mindig nem járunk a gyakorlatsor végénél ekkor, de már nem fogsz félni attól, ami előtted áll, legyen az szülés vagy épp a menopauza, vagy az öregedés. Már érted, hogy nőnek lenni minden életszakaszban jó. A csodák, amire rálátsz az élet csodái… pedig egyre teljesebben nyitják meg szirmaikat…ahogy Te is. …és még ennél is több VAN, ami nyílik előtted és benned. Engedd, hadd nyíljon.

…ezek miatt már  érdemes NEFet tanulni és még inkább gyakorolni.

Várunk, hogy tapasztald meg, éld át és nyílj meg nőiséged csodájára! Az induló NEF tanfolyamok időpontjait itt találod>>>

Szeretettel,

Pozsgai Nikoletta

NEF Mester Oktató