Adatvédelmi nyilatkozat

A honlapon bemutatott Női Energia Fitnesz és Női Erőforrás Aktiváló Mozgás Meditáció mint nevek, rendszerek és koncepció is jogvédettek, a noieroforras.hu oldalhoz kapcsolódó hírlevél  Pozsgai Nikoletta tulajdonát képezik. A tulajdonos ezen oldalon megjelenített saját tartalmaiért vállal felelősséget, a szerzőként megjelenített írások tartalmáért azok szerzői vállalnak felelősséget.

Pozsgai Nikoletta a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik Pozsgai Nikoletta által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Pozsgai Nikoletta weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek Pozsgai Nikoletta weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84596/2015.

Teljes Adatkezelési Nyilatkozat GDPR itt található>>>

Általános Szerződési Feltételek leíáráshoz kattints ide>>>