Aktiváld Női ErőForrásaid!

Női Energia Fitnesz = NEF

 Női energetikai és légző gyakorlatok a kiteljesedett nőiség megéléséért, az egészség visszaállításáért és fenntartásáért, hogy élhess női teremtőerőddel!

Mi a NEF? Bemutatjuk ízelítőként videóban, és elmeséljük szavakban…

Jöjjenek a szavak, mi is a NEF lényege, és hogyan segít aktiválni női erőforrásaidat?

A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, melyeket Pozsgai Nikoletta a NEF szülőanyja tapasztalatai alapján női erőforrás aktiváló és vitalizáló mozgásrendszerbe foglalt. A kidolgozott és bizonyítottan hatékonyan működő mozgásforma azért is különleges, mert a női teljesség beavató útját ismerheti meg vele minden résztvevő. Az egyes gyakorlatrészeket tudatos légzéssel kísért belső vizualizációk is segítik. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely aktiválja a mély- és gátizmokat is.

Női, hiszen a nőiség minden minőségével, aspektusával foglalkozik, azokat felismerve egybe szereti őket. A formagyakorlat bejárja a nőiség útját , ezáltal tisztítva az egyes életkorokhoz kapcsolódott blokkokat, személyes negatív megtapasztalásokat, generációs és inkarnációs mintákat. Aktiválja a női energiaközpontokat, azokat tisztítva és töltve növeli az életenergiát, erősíti a függőleges energetikai tengelyt, átmozgatja, aktivizálja a csakrákat és összerendez, felemel.

ErőForrás aktiváló, hiszen energetikai gyakorlatokkal segíti a testen belüli és a morfogenetikus mezőben lévő energiapályák tisztulását, tudatosítását, kiépítését és az azon való szabad energiaáramlást. Energiát gyűjtünk célunk megvalósítására, személyes energetikai rendszerünk mindannapos ellátására, fenntartására. Az energetikai tisztítás eredményeképpen a női szervekhez kapcsolódó fájdalmak, betegségek leküzdésében is hatékony megoldást kínál.

Mozgás, meditáció, hiszen dinamikus meditációs forma, amely átmozgatja az egész testet. A 20 perces bemelegítés alatt az ízületek és izmok átdolgozása után a gyakorlatsor alatt is nem csak az izmokkal hanem a mélyizmokkal, gátizommal is dolgozunk, azokat erősítjük.

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be. Azaz női teljesség történet mozgás meditációban elmesélve, megélve és ápolva.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam egyes alkalmain a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani.

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” , “Szívkirálynő”, “Szerelem Kehely”, “DimezióKapu”, LélekSzárnyak”, “AranyAlma”, ÉletFa”, “ÉletKehely”, “LélekFa”, “Gyümölcsös kert”, “Gyógyító Forrás” és “Fény Kehely” azon energiagyakorlatok nevei, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le. 

A tanfolyam során a három fő női energiaközpontot járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom be. A gyakorlatok egymásra épülnek, a tanfolyam egyes heti alkalmain sajátíthatók el és a közös gyakorlás során pontosíthatók, gyakorolhatók. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.

Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges.

Milyen esetekben ajánlott különösen az energetikai gyakorlatok megismerése, életünkben való beépítése?

 • gyakori fáradtság érzet, kiégettség, kedvetlenség
 • ingerültség, szorongások, türelmetlenség és túlhajszoltság
 • nemi szervek funkcionális és egyéb zavarai, a női nemi jellegeket érintő rákos megbetegedések (ciszták, miómák, hormonális kiegyensúlyozatlanság)
 • műtétek (mell, méh elsősorban)
 • a nőiség megélésének hiánya, blokkjai
 • párkapcsolati gondok (a szexualitás problémái)
 • alacsony női önértékelés
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása
 • gyermekáldás és várandósság
 • gyermekszülésre való felkészülés
 • szülés utáni regeneráció és nemi élet visszaállítása
 • anyagi gondok ( a nőiség blokkok egyik legjellemzőbbike, mégsem tudnak róla sokan!)

Ha szívesen olvasnád a korábbi résztvevők véleményét, visszajelzéseit olvass tovább itt>>>

MIKOR INDULNAK A KÖVETKEZŐ NEF TANFOLYAMOK?

Normál, 16 alkalmas kezdő NEF tanfolyam  a Grál Házban

2020. február 12-től
minden héten szerdánként 17:00-18:30

Pozsgai Nikoletta, NEF Mester Oktatóval

Helyszín:

A budapesti tanfolyamok esetében a Női Energia Fitnesz Kezdő tanfolyama a Grál Ház gyönyörű és áldott terében lesz: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Részvételi díj:

A 16 hetes kezdő tanfolyam (16×1,5 óra: 16 NEF alkalom) részvételi díja:

 • 4 havi részletben fizetve 4 x 15 000Ft.
 • a tanfolyam díját egy összegben befizetve 60 000Ft helyett 55 000Ft (azaz 10 000Ft kedvezmény!)

A 4 napos intenzív tanfolyam (4 nap, minden nap 9:30-17:30 között) részvételi díja:

 • a tanfolyam díját egy összegben befizetve 65 000 Ft

AJÁNDÉK:

 1. Kiegészítő előadás felvételek a Női Energetikai rendszerről
 2. Meditációs hangfelvételek a Női Teljesség és a szakrális nőiség témájában!

Hiányzások kapcsán fontos információ:

Mivel ez egy tanfolyam, egymásra épülő tematikával és energetikai gyakorlatokkal, a hiányzás nem javasolt. Előfordulása esetén ahogy haladunk az 2 max. 3 alkalom kimaradás tapasztalat szerint megoldható.

Fontos:

Limitált résztvevői szám (12 fő) lesz, mert az energetikai gyakorlatokat betanítom és azokat figyelnem, korrigálnom kell a jelenlévőkben. Ezért kérlek, ha szeretnél jönni, mielőbb jelezd a számomra!

  ***

Ha ezt az egy gyakorlatot tanulnád meg életed során, már a lehető legtöbbet tetted nőiségedért, az egészségedért és fejlődésedért. Kortól függetlenül megtanulható és végezhető!

Hogy tudsz jelentkezni a Női Energia Fitnesz induló Új Kezdő Tanfolyamaira?

Jelentkezés a gralhaz kukac gmail.com címre írott levélben lehet – írd a tárgymezőbe vagy a levélbe a “Női Energia Fitnesz” szavakat és küldöm is a tudnivalókat VAGY itt helyben, ezen űrlap kitöltésével:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (kizárólag ezen NEF csoport szervezéséhez):
Melyik tanfolyamra jelentkezel? normál ütemű, reggeli Vitál, esti Senior, intenzív*
Megjegyzésed, kérdésed:

 

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

KLUB…hogy a tanultak mindig veled maradjanak:

A gyakorlatok elsőre komplexnek tűnnek egyben, ezért minden alkalommal egy-egy gyakorlatsorral egészítjük ki a korábban tanultakat. A tanfolyam végeztével  együtt a tapasztalat azt mutatja, hogy jó, ha a teljes gyakorlatsort néha közösen felfrissítjük, az esetleg elhomályosult részeket felelevenítjük. A klub célja a Női Energia Fitnesz gyakorlatok ismétlése, új gyakorlatsort nem fűzünk a kezdő szinten tanultakhoz. A gyakorlás mellett mindig készülök valamilyen kiegészítő tanítással, egy-egy új belső értékét felfedve az alapgyakorlatsornak. A klub célja a gyakorlás, a tanultak elmélyítése, mindezt hasonló érdeklődésű női közösség támogató erejében. A klub gyakorló alkalmakra a kezdő tanfolyam felének elvégzése után lehet csatlakozni!

További elmélyülés a nőiség titkainak rejtelmeiben, a nőiségedben rejlő csodák feltárásához:

A Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyam folytatása a Haladó tanfolyam (Női Energia Fitnesz 2.), ahol a gyűjtött és felgerjesztett energiát már keringetni is fogjuk, azt saját testünk gyógyítására irányítani is tanuljuk, valamint a felső csakrákhoz kapcsolódó intuíciós és érzékeken túli érzékelést fejlesztő harmadik-szemes működést is ébresztjük.

A Haladó Tanfolyam után lehetőség van a Mester szint (Női Energia Fitnesz 3.) elvégzésére is,mely során a gyűjtött energiát külső célokra is tudjuk irányítani, segítve ezzel a tudatos teremtésünket, önmagunkon túl immár a társunk gyógyítását is. Ezen tanfolyam részét képezik a Taoista Szerelmi Titkok gyakorlatai, a gyógyító szerelem és a tantrikus szeretkezés művészetének magasabb szintjeihez szükséges gyakorlatok elsajátítása.

Oktató Tanfolyam

A NEF oktatására van lehetőség, ennek alap és előfeltétele a NEF kezdő és haladó és oktatói tanfolyam elvégzése; egy kezdő tanfolyam ismétlése és oktatói vizsga letétele. Csak olyan nőknek adom át a rendszer kulcsait, akik a nőiség szolgálatában elhivatottak, hajlandóak a mozgásformán túl látni és szívesen tanítják a női energiarendszer mellett a nőiség szakrális bölcsességét is. Bővebben kérj tájékoztatást:)

Szakrális Nőiség Tanfolyamok

Felemel és kitágít, női lélekazonos erőbe hív és jókora önfejlesztési lehetőséget hoz számodra a NEFhez tematikailag kapcsolódó, de bármikor kiegészítésül elvégezhető szakrális nőiséget a hétköznapi életedben megélésre felkészítő pszichés, lelki-szellemi felkészülésedet segítő, beavató tanfolyam hármas:

 • MéhKirálynő Tanfolyam
 • SzívKirálynő Tanfolyam
 • FényKirálynő Tanfolyam

melyek együttesen adják a szakrális nő legmagasabb beavatási útját és tudását a Kehely Királynőjét, azaz a Grál Királynőjét. Ezen tanfolyamok nem mozgástanfolyamok, önismereti-önfejlesztő-öngyógyító és beavató jellegűek.

Mára harmadmagammal segítelek a nőiséged újjászületésében!

Várunk szeretettel a Női Energia Fitnesz tanfolyamokon!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

Női Energia Fitnesz Mester Oktató

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu * www.kineziologiakezeles.hu

 

Ingyenes 15 napos Női Önbizalom Építő Sorozat:

Amíg elérkezik a NEF tanfolyam kezdésének időpontja, addig is élj nőiségedben rejlő erővel és ajándékokkal, élj a Női Önmegvalósítás Kincsestárának mára óriási tudásbázisával, személyiség -és nőiségfejlesztő lehetőségeivel!

Jó kezdés a 15 napos ingyenes női önbizalom építő e-kurzus:

Keresztneved:
Vezetékneved:
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer::


Hatékony fejlődést női önismeretedben, női önbecsülésed és önbizalmad építésében!