Bihari Eszter NEF AMM Oktató

NEF AMM – azaz NőiErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció oktatóként segítek Neked, hogy visszatalálj csodás önmagadhoz!

Nagy boldogság számomra, hogy hivatalos oktatója lehetek ennek a komplex, mindent átfogó, testet, lelket, szellemet megmozgató és összerendező mozgásformának.

Végzettségemet tekintve az Elte Bölcsészkarán diplomáztam, majd tolmácsként tevékenykedve lettem végül cégvezető és termelésirányító. Ez a 18 évemet felölelő 24 órás, az idegeimet és saját időmet teljesen felőrlő életmód szellemi és lelki kiégéshez, majd pánikrohamokhoz vezetett. Mivel sosem voltam igazán híve a gyógyszeres kezeléseknek és tudtam, hogy gyógyszerrel a problémám nem orvosolható elkezdtem figyelni önmagam és elkezdtem önismereti módszereket tanulni. Először saját egészségem és lelki boldogságom helyreállítása miatt, később pedig azért, hogy mind azt a jót, amit egyes technikák nekem adtak másoknak is átadhassam. Így lettem és vagyok egyebek között Aura-Soma konzulens is.

Életemben a mozgás szerepe és szeretete mindig is jelen volt. Ezekben a nehéz időszakokban is sokat segített. Nem a teljesítmény, sokkal inkább a mozgáshoz kapcsolódó élmény és minőség az, ami motivál. Különböző mozgásformák kipróbálásán keresztül eljutottam olyanokhoz, ahol nem pusztán a test átmozgatása a lényeg, hanem a mozdulatok hátterében lévő szellemiség és a mozgás együttes pozitív hatása, amit a testre gyakorolnak. Így lettem oktatója először a deep work módszernek, ami végül a NIA örömmozgássá finomodott, amit ma is rendszeresen tartok. Közben elsajátítottam a Segni Mossi nevű testet megmozgató, kreativitást ébresztő rajzos mozgásformát , majd 2018 nyarán eljutottam a NEF-hez. Ezt a módszert, mint a többit is önmagam gyógyításához választottam, de az élmény, amit adott annyira magával ragadott, hogy már magamban akkor eldöntöttem, hogy mindazt a jót, amit bennem okozott a gyakorlatsor elvégzése másoknak is meg szeretném mutatni, tanítani, hogy ők is részesei lehessenek ennek a jónak. Így lettem 2020-tól én is oktatója a NEF módszernek.

Amiben nekem segít és segített a NEF: menstruációs ciklusomat összerendezte, elmúltak a pms tüneteim, megszűnt a levertségem és energiával töltött fel, segítségével ki tudtam tisztítani és megszüntetni a régi párkapcsolataim és lelki kötődéseim láthatatlan kötelékeit. Kitisztított nagyon sok olyan generációimtól átörökölt családi mintát, és előző életekből áthalló tapasztalást, ami a női létezésem megélésével, minőségével, önmagam állandó meg- és elítélésével volt kapcsolatos. Segít az állandóan csapongó gondolataimat összerendezni, összpontosítani és a célomra koncentrálni. Ezáltal stabilabban állok a lábamon, egyáltalán nem vagyok ingerült és a stresszes helyzeteket is már könnyedén kezelem. A NEF által önmagam nőiség útjának a kinyílását és kiteljesedését is élem, és elveszett lelkesedésem is visszatért. Jelenleg Méhnővér képzésen veszek részt, ahol azt tanulom, hogy nőtársaimat miben és hogyan tudom támogatni a kiteljesedett nőiség útján, kiegészítve és teljessé téve eddigi tanulmányaimat is.

A testünk egy elképesztő csoda! Hiszek a test emlékezetében és öngyógyító tulajdonságában. Hiszem és tudom, hogy a sejtek emlékeznek eredendő tudásunkra, isteni, egyszeri és megismételhetetlen önmagunkra. A NEF tisztító és töltő gyakorlatai és a női életút mozdulatokban és vizualizációban történő megélése visszahelyez az élet egyetemes körforgásába és összekapcsol önmagad legteljesebb, legeredetibb változatával.

Elérhetőségeim:

Bihari Eszter

+3630 3369400
biharieszter574@gmail.com