Borlói Anita NEF AMM Oktató

NEF AMM – azaz NőiErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció oktatóként érted vagyok!

Én messziről indultam. 20 éves koromig nem hittem a fizikai világon túl semmiben. Aztán, ahogy lényem megnyílt – ebben az életben –  a spiritualitás iránt, úgy az első nagy fordulatot sok-sok további mérföldkő követte. Ezek közül az egyik legkedvesebb és legjelentősebb mérföldkő a NEF volt.

Számomra a NEF egy minőségi ugrást jelentett az utamon. Mind gyakorlóként, mind pedig tanítóként. Az addig ismert és mind magamon, mind klienseken alkalmazott és tanítványoknak átadott technikák és módszerek jellemzően szellemi, mentális, érzelmi és energetikai terekben zajlottak. És a fizikai rész – ami az utam elejét bedominálta – valahogy háttérbe került. A szellemi – ami az elején csak apró kis lángként pislákolt – idővel aránytalanul átvette az irányítást. Ez egy diszharmóniát okozott lényemben, amelyet addig nem is vettem észre, amíg meg nem ismertem a NEF-et. És akkor, mintha fellélegzett volna a testem, és vele együtt természetesen a lelkem és a szellemem is, hiszen végre beállt egy olyan egyensúly, amely másfél évtizedig hiányzott.

Imádtam, ahogy mozdul a testem, hogy tudtam, hogy melyik mozdulat milyen szakrális háttértartalommal bír, hogy mindeközben gyógyítom a születésem, a gyermekkorom, a férfiakkal való kapcsolatom, és még oly sok minden mást, és mindeközben szívemnek kedves vágyat termetek. Lenyűgözött. Külső szemlélőként csupán azt láthatjuk, hogy szép, nőies mozdulatokat teszünk, de belülről viszont egy testet, lelket, szellemet átjáró, mélyre ható, magasba emelő, gyógyító, tisztító, fejlesztő folyamatról van szó. Így ahogy saját magam kezdtem egyre mélyebben megismerkedni a gyakorlatsorral, egyértelművé vált, hogy a hozzám fordulók számára kínált portfolióba is bekerül majd. Ez nekik is újdonság volt, de pont olyan lelkesedéssel fogadták, mint ahogy én. És azóta is, vagy a normál, vagy intenzív ütemű tanfolyam keretében, vagy egyéni folyamat formájában, de szervesen jelen van a NEF oktatás az életemben. Szívem csücske.

Elérhetőségeim:

Borlói Anita, NEF Oktató 
+36 30 5 999 829 
lelkitesti.harmonia@gmail.com