Marusa Marcsi NEF AMM Oktató

NEF AMM – azaz NőiErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció oktatóként segítőd, gyógyítód vagyok!

4 éve nyáron Telkiben egy intenzív tanfolyam keretében találkoztam először a Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditációval, röviden NEF-el.

Az önismeret útját járva, már végzett kineziológusként, AFT terapeutaként, természetgyógyászként, jó ideig kerestem egy mozgásformát, amit beilleszthetek a mindennapjaimban, ami  vitalizál, átmozgat, feltölt, megtanít arra, hogyan mozgassam az energiáimat, hogyan maradjak egyensúlyban. Így találtam rá először a chi-kungra. 2 évig csináltam a gyakorlat sort, felfedezve a keleti energia gyakorlatok szépségét, megismerve miben létüket, gyógyító erejüket.

Valamit mégis hiányoltam belőle, nem tudtam pontosan mi az a hiány, kerestem hát újra. Így találtam meg a NEF intenzív tanfolyamot Pozsgai Nikoletta vezetésével. Ekkor már jól ismertem Nikol szakmai rátermettségét programjairól és írásaiból. Hiánypótlónak éreztem tanításait, mindig valamit megmozgatott, átrendezett bennem, és általa életemben is új struktúrák születtek. Elmentem és úgy éreztem egy hatalmas kincset kaptam, benne volt a gyakorlatban a Nőiség teljes csodálatos útja fogantatástól egészen a bölcs asszonyig, az élet táncát mesélte el vizualizációval, mozgással. Szép élmény volt lányokkal, nőkkel együtt gyakorolni, együtt lenni és megélni az esti szertartásokat. Életre szóló barátságok születtek, fantasztikus kapcsolódások, felismerések jöttek létre bennem. Megérkezett a küldetésem felismerése is, hogy gyógyító vagyok, szívsebekre enyhülést hozó.

A forma gyakorlat beköltözött az életembe, reggel végig csinálva sokkal energikusabb napra számíthatok, este végezve elengedhetem a nap feszültségét és megpihenhetek megtisztított energiáim áramlásában. Iránytű a minden napok útvesztőjében.

Még inkább szerettem volna megmártózni a NEF misztériumában, az általa megélhető tudásban, klubokba járva, majd újabb NEF tanfolyamokon nyitottam ki újabb és újabb ajtókat, hogy egyre növekvő spektrumba tudjam befogadni tanításait. Így váltam oktatóvá.

A gyakorlások során növekedett az intuícióim pontossága, fizikai síkon megszűnt a súlyproblémám, ideális a testsúlyom és a testtömeg indexem. Korban a menopauza felé közeledve nincsenek hőhullámaim, hormonális gondjaim, jól érzem magam a bőrömben, egészségesen.

Megtanultam az energiáimat a célomra fókuszálni, így sokkal sikeresebbnek érzem magam. Nyitottá váltam a világra, közvetlenebb az emberekkel, új barátságokat kötöttem, kiteljesedtem nőként, anyaként, szeretőként.

Megérkezőben van hozzám a bölcs asszony tanítása, aki felül tud emelkedni a mindennapok stresszén, tartalmas, szerető, megújulni tudó, párkapcsolatban él, stabil biztos háttér a gyermekeinek, nyitott szívvel várja a következő nagy beavató életmisztériumot, amikor fizikai síkon is belép a nagymamák körébe, hogy átadhassa életbölcsességeit.

Ahol csak tehetem mesélek a női életmisztériumokról, a NEF csodájáról előadásokon, fesztiválokon. Méhnővérként, NEF oktatóként küldetésem gyógyítani és kísérni az életet, az életörömbe vetett hitet.

Elérhetőségeim:

+36-20-572-1670
marcsimarusa@gmail.com