Varga Beatrix NEF AMM Oktató

 NEF AMM – azaz NőiErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció – oktatóként értéket szeretnék neked átadni.

Szeretném, ha – újra – megismernéd és felismernéd önmagad és nőiséged értékét a mozgáson, a NEF gyakorlatsorán keresztül.

Amikor tanítok, a figyelmem, a jelenlétem, a beleérzésem, illetve minden egyéb irányú szakmai, segítői tudásom és tapasztalatom érted, a fejlődésedért, az értékeid kibontakoztatásáért van jelen.

Nyugodt lehetsz, elsőre a NEF nekem is “csak” egy mozgásforma volt. Valami, amitől fizikai átmozgatást, némi plusz dinamizmust, belső csendet reméltem, úgy, hogy belefér a zsúfolt napjaimba, és jó esetben még a nőiséggel kapcsolatos blokkjaimon is old egy kicsit. Ezt mind meg is kaptam, csakhogy sokkal-sokkal sokrétűbben, sokszínűbben, mint ahogy azt addig képzeltem, amíg csak fejben voltak ismereteim a rendszerről.

Nekünk akkor Pozsgai Nikoletta Katalin, a NEF rendszerének alapítója nyitotta ki az értékek, női bölcsességek, lehetőségek tárházát.

2013-óta vagyok NEF-gyakorló és 2015 óta oktató.

A NEF érték, ebben azóta is biztos vagyok.

A NEF csupa lehetőség. Lehetőség a fizikai testünk működéseinek kiegyensúlyozására, harmonizálására, regenerálására. Lehetőség a légzésünk tudatosítására, az igazi feltöltődésre. A NEF lehetőség, hogy a mozdulatok segítségével a meditáció terébe jutva a saját lelkünkkel, szellemünkkel teremtsünk egyre biztosabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot.

Ha akarod, a NEF lehet a mindennapi női tornád. Lehet az edzésed. Lehet segítség a ciklusod helyreállításában. Igen, lehet az utad a fájdalommentes menstruációhoz, a termékenységhez.

Lehet a feltöltőd, ha kimerültél és lehet az a forma, amiben kitombolod magad, ha feszültség van benned, vagy az élet egy más területén épp tehetetlennek érzed magad. A NEF lehet új forrása számodra az életörömnek, lelkesedésnek, szenvedélynek.

Ha akarod, a NEF lehet a kulcsod, hogy rugalmasan és nőiesen és céltudatosan és önbizalommal tudj helytállni a kihívásokban. A NEF lehet az életed és sikereid alapvető erő- és energiaforrása.

Ha akarod, a NEF lehet a meditációd és nőiséged kivirágoztatója. Egyszerre, egyben.

Nekem – a teljesség igénye nélkül – mindezt jelenti a NEF.

Oktatóként vezetlek és biztatlak, amíg saját, biztos, belső támaszt teremtesz a mozgásos és légzőgyakorlatokból, a NEF-et átszövő energetikai- és nőiségtanításokból, a meditatív megélésekből és mindabból az önismeretből, ami a gyakorlás folyamatában benned kinyílik.

Figyelek a mozdulataidra, hogy fejlődésed biztos és biztonságos legyen. Elmagyarázom a gyakorlatok jelentőségét és jelentését, hogy megérthesd, melyik miben segít női utadon. Ott vagyok, hogy felvethesd kérdéseidet és megoszthasd élményeidet, megtapasztalásaidat.

Akár csoportos tanfolyamra, akár egyéni oktatásra jössz, támogatom a ragyogó és életvidám NEF-es női közösséggel való kapcsolódásodat.

Tudom, hogy a NEF-fel értéket adok neked. Ha ezt értékeled, ha kész vagy a NEF mozgásos és mozgalmas és folyamatos fejlődést lehetővé tévő útján elindulni, nőiségedet egyre teljesebben, kiegyensúlyozottabban, méltón, kreatívan és gyümölcsözőn megélni, szeretettel várlak.

Elérhetőségeim:

Varga Beatrix
tanácsadó kineziológus, coach
NEF AMM oktató
varga.beatrix@orommelelni.hu
+36 20 345 8949
orommelelni.hu