Generációs női örökségünk

Női sorsaink összefonódnak kép: Claudia Tremblay

Női sorsaink összefonódnak
kép: Claudia Tremblay

“Az vagy, ami az édesanyád.
A világot, s minden létező dolgot az édesanyád szemével látsz. Amit később az apáktól tanulsz, az valami más.
A kultúrák láncolata asszonyok lánca, akik a múltat összekötik a jövővel.”
Shirley Hill Witt, Mohawk, Indián asszonyok bölcsessége

Mindannyian szeretnénk, hogy generációs női vérvonalunkra elmondhassuk: “Nőként, annak teljességében éltek. Valódi hivatással, leányként, szeretőként, anyaként és nagymamaként kiteljesedve,azokat mindig helyén és idejében megélve egy szívük által választott férfival az oldalukon”.

Sajnos azonban legtöbbször valami hiányzik. Az egyik minőséget túl hamar vagy későn élték meg, vagy hiányzott a szívből megélt és választott szerelem, kapcsolódás? Nálatok hogy történt?

Minden nő szeretné céljait könnyedén megvalósítani, legyen az a nagy Ő bevonzása, teste elfogadása vagy egy felvételi elbeszélgetés álmai munkahelyére. Generációs asszonysorsok megoldási és megvalósítási mintáit visszük tovább és éljük a mindennapokban, amíg fel nem ismerjük és el nem engedjük azokat, hiszen sejtmemóriánkban él a minta: mit lehet és mit nem lehet könnyedén megélni és elérni. Attól, hogy nekik nem úgy sikerült, megtettek mindent, amit legjobb tudásuk szerint ott megtehettek, felesleges lenne őket hibáztatni vagy számonkérni.

A jelenre koncentrálva TE gyógyíthatod a generációs, női asszonysorsokat, mintázatokat és új megoldásokat teremtve gazdagíthatod az elérhető lehetőségeket egész generációd számára!

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció alap és kezdő tanfolyama alatt bejárva a nőiség útját oldhatod női generációs mintáidat, miközben aktivált energiaközpontjaid egybegyűjtött energiáit célod megvalósítására fordíthatod.

Nálatok milyenek a nők? Hogyan reagálnak bizonyos élethelyzetekre? Merték a szívüket választani? Ha Te szeretnél másképp dönteni, könnyedén teremteni, csatlakozz a márciusban induló NEF tanfolyamokra!

A NEF AMM lényegéről és az induló tanfolyamokról itt olvashatsz >>>

Helyszín: Grál Ház, 1073 Budapest, Erzsébet körút 58. I. em. 1.

Bejelentkezés szükséges, ha jönnél, írj a gralhaz@gmail.com email címre!

Szeretettel várunk!

bea 4 141117Varga Beatrix
+36 20 345 8949
orommel.elni@gmail.com

Vivi portré FullSizeRenderVarga Vivien
+36 30 480-3997
info@azeletmintolyan.hu