Hogyan lehet a NEF egyszerre mozgás és meditáció?

A kék forrása: Pinterest

Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció alatt végigjárhatod a női teljesség útját, miközben egy olyan mozgásformát sajátíthatsz el, ami életed végéig téged segítő, energetizáló és női teremtéseidben segítő mozgásgyakorlatokból áll.

Mozgás és meditáció: elsőre úgy hangzik, mintha két, egymással homlokegyenest ellentétes állapotról volna szó. A meditációhoz magányos ülést, csöndes koncentrációt, befelé fordulást társítunk általában, míg a mozgás valami aktív, önfeledt, valami közösségi és általában kifelé áradó dolog. Pedig van mozgásmeditáció is.

A meditáció ugyanis nem pusztán egy mentális tevékenység, hanem a test és az elme együttes állapota, amit akár mozgás közben is létrehozhatunk. A cél egyértelmű: lazítás, fókuszáltság, testtudatosság, hosszú távon a harmónia és a jobb koncentrációs képesség elérése. Az, hogy a mozgásban is létrejöhet egy meditatív, fókuszált állapot, már a harcművészektől, például a tai chi-soktól is tudjuk. Miért ne működne ez egy kifejezetten női mozgásforma esetében, mint a NEF?

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta tapasztalatai alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. A NEF tanfolyamai során tehát a fizikai tested átmozgatásán túl foglalkozunk az energetikai erőforrások felszabadításával, a testi-lelki-érzelmi egység, egész-ség fenntartásával.

Mozgás meditációról van szó tehát, mely dinamikus és egyszerre megnyugató összerendező mozgásra utal, így egyszerre tudja tested feltölteni és megnyugtatni, attól függően hogyan végzed a mozgásformát. Elmélyülve, megengedve magadnak a megpihenést, mély lélegzetvétellel mozdulva a következő mozdulattal vagy intenzív, testetedet felpezsdítő módon végeznéd ma? Tapasztald meg és élj vele minden nap!

A test és elme együttes munkája során saját céljaidra hangolódva, összekapcsolódva szíved vágyával, azt tovább nyitva, energiáidat céljaidra fókuszálva teremtő nővé érsz, ébresztve és élve erőforrásaid!

Neked is ajánlom a NEF-et,

  • ha szeretnéd megismerni a mozgásmeditáció különleges élményét
  • ha szeretnéd javítani a testedhez való viszonyulást
  • 
ha szeretnéd érzéseidet szabadon megélni
  • 
ha felszabadultabb, nyitottabb életre vágysz
  • ha szeretnéd céljaidat megteremteni
  • ha nőként szívesen átmozgatnád mély és gátizomzatod

Legközelebb induló tanfolyamok időpontjait itt találod –>

Jelentkezéshez és további információért kérlek töltsd ki az alábbi adatlapot:

[contact-form][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]