Lehet-e szív nélkül teremteni? És érdemes?

Miért is ne lehetne? Természetesen lehetséges bezárt szívvel, dominánsan, más akaratát, szükségletei figyelmen kívül hagyva, és/vagy praktikus, józan, hűvös számításból teremteni. De miért járnánk ezt az utat, ha másként is lehet, ha szabadsággal, örömmel és elégedettséggel is elérhetjük mindazt, amire vágyunk, amiről álmodunk?

Valójában bármilyen állapotban is vagyunk, gondolatainkkal, érzéseinkkel, megtett és elhalogatott cselekedeteinkkel egyaránt teremtünk. Hiszen mindegyiknek következménye van. Nevezhetjük ezt karmának, vagy a “ki mint vet, úgy arat” elvének is.

kép: Schin Loong

kép: Schin Loong

Ha azonban így van, miért is ne választhatnánk, hogy a szív jó érzéseivel, derűvel, szeretettel teremtünk? Hiszen ha ezek az energiák hatják át cselekedeteinket, szavainkat, mindent, ami a kezünk közül kikerül, vagy egyszerűen csak a mosolyunkat, akkor ott mennyivel másabb, gazdagabb eredményre, testet-lelket tápláló gyümölcsökre számíthatunk.

A NEF gyakorlatsorának kiemelt célja a gondolataink, érzéseink és fizikai tetteink összhangba hozása. Így minden, amit teszünk, egyre kiteljesedő egységben lesz saját, egyéni, szívbéli céljainkkal, de szűkebb és tágabb környezetünk jóllétével is.

Ebben segítenek és vezetnek a NEF AMM gyakorlatsorának a szívteret tisztító, nyitó és töltő elemei. Ezen kívül minden gyakorlásnál hívjuk és keressük és erősítjük azokat az elégedettséggel, örömmel vagy épp lelkesedéssel és más pozitív érzésekkel telített állapotot, amibe a sikeres teremtésinkkel, céljaink megvalósításával szeretnénk megérkezni.

Szívünk egyszerre iránymutató és az egyik legfőbb támogatónk tehát a teremtési folyamatainkban:

  • megmutatja, hogy mi az, amire valóban vágyunk
  • inspirál avval, hogy segít összekapcsolódni a “megvalósult” állapothoz tartozó érzésekkel
  • vezet az úton, amíg valós élménnyé, megélt tapasztalássá nem válik mindez

Saját utamon a legtisztább, legegyértelműbb lépések mindig akkor születtek, mikor figyeltem a szívem szavát és teketória nélkül mozdultam vele. Így mentem például NEF tanfolyamra is először, 2013-ban. Azóta pedig csak hálálkodom, hogy hány felemlelő tapasztalásig vitt el a gyakorlás.

Ha szeretnél a szív útján a NEF segítségével továbblépni, olvass tovább őszi tanfolyamainkról >>>

Ha szeretnéd újrarendezni életedet, az egyetemes nőiséghez és saját női életedhez való kapcsolódásodat, szeretettel várunk.
Ha jelentkezél vagy esetleg kérdeznél, írj a gralhaz@gmail.com email címre.